Hundvakt.info

Vår vision: BORÅS BÄSTA HUNDVAKT SERVICE - För att livet blir bekvämare, hunden blir gladare, familjen nöjdare - och vardagen lite lättare för dig och din hund. Hundvakt.info finns till för dig och din hund.

Är du – eller har du – den perfekta hundvakten?

Som hundägare är det toppen med en pålitliga hundvakt som kan hjälpa till att passa eller rasta när det kör ihop sig. Kanske är du själv en sådan guldperson, och har börjat fundera på att göra det på mer regelbunden basis, till exempel som hundvakt?

Tar du hand om färre än fyra hundar i ditt hem krävs inga tillstånd, inte heller om du bara hjälper till att rasta hundar. Men gäller det att tänka till innan du åtar dig att ta hand om någon annans fyrbenta älskling. Det är ett stort ansvar.

Så här tror vi att den perfekta hundvakten kan vara:

(Kan även användas som checklista för dig som söker hundvakt)

HUNDVAN

Det är viktigt att hundvakten är hundvan och kan hantera hundar. Samt att de har en grundkunskap inom hund, därför erbjuder Hundvakt.info en diplomerad hundvakt utbildning för att säkerställa att alla våran hundvakter har grundläggande hundkunskaper.

PASSIONERAD

Den perfekta hundvakten har en stor passion för hundar och vill lära sig så mycket som möjligt om hur de fungerar och hur man sköter dem på bästa sätt. Hen älskar att busa, träna schysst, mysa och gå långa promenader, oavsett väder.

KÄRLEKSFULL

En riktigt bra hundvakt älskar hunden som om den vore en medlem av familjen, och tar hand om den lika bra som eventuella egna hundar. Hen ansvarar också för att hundarna trivs och fungerar bra tillsammans, om de är flera.

FLEXIBEL

Ibland händer saker utanför kontroll, ägaren kanske blir sjuk, måste resa bort eller jobba över. Den perfekta hundvakten är flexibel, men till en viss gräns. Utnyttjad ska ingen bli.

ANSVARSFULL

En pålitlig hundvakt har koll på läget, håller tider och följer de önskemål om till exempel promenader, hundregler och mat som man kommit överens om med ägaren.

OBS !

Om verksamheten bedrivs yrkesmässigt ska du skatta för din verksamhet.

Vad som menas med yrkesmässig verksamhet kan du läsa om på www.skatteverket.se

Om du söker hundvakt eller vill vara hundvakt i Borås, så har du kommit rätt.

Vår vision är att vara den bästa hundvakt service som Borås kan erbjuda.

UNNA DIG OCH DIN HUND EN DIPLOMERAD HUNDVAKT

KONTAKTA JOUNI WINGSTRAND

RING / SMS:a 0739-45 49 07 eller skriv ditt namn och mobilnummer.

- VI ERBJUDER ENDAST VÅRAN SERVICE I BORÅS -

Skapad med SurveyMesh

.

FRÅGOR ? RING / SMS:a 0739-45 49 07

AKUT HUNDVAKT TILL HELGEN ?

Klicka på Don´t panic knappen

TRYGGHET - KVALITET - OMTANKE